Om Örebros Elektriker

Vi är din elektriker i Örebro, oavsett vilka behov du har när det kommer till el. Vi hjälper dig när det krisar och elen inte fungerar som den ska och när du behöver hjälp med planerade elarbeten och installationer. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap. 

Självklart är våra elektriker behöriga och utbildade för arbetena vi utför. Vi är en lokal elfirma i Örebro och det är här vi utför majoriteten av våra uppdrag, men vi arbetar dessutom ofta i närliggande områden. Våra nöjda kunder inkluderar privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Hos oss är alla kunder välkomna! 

Våra priser är rimliga och rättvisa samtidigt som vår elservice är säker och professionellt utförd. Som privatperson kan du få hjälp av oss att använda ROT-avdraget och spara upp till 50% på hela arbetskostnaden. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert för ditt projekt. När vi erbjuder dig ett prisförslag så är det ett fast pris utan extra avgifter. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen!